woodwick

WoodWick kaars kopen

 

Een WoodWick kaars kopen, doet u bij De Geurschuur. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met alle geuren en lijnen van dit merk. Op onze website vindt u dan ook het grootste aanbod in kaarsen van heel Zeeland. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Maak dan eens kennis met de geurkaarsen van WoodWick! Creëer een heerlijke geur in uw woning met het kopen van een WoodWick kaars.
 

Een WoodWick kaars kopen voor een heerlijke geur

 

WoodWick is de eerste kaars ter wereld die voorzien is van een houten lont. Dankzij de combinatie van vakmanschap en de modernste technieken, is iedere WoodWick kaars een bron van aangename geuren en zacht knisperende geluiden. Zo wordt er gebruikgemaakt van aangename en authentieke geuren, sojawas van de hoogste kwaliteit en natuurhouten lonten. Het speciale van deze kaarsen is dat ze een houten lont hebben die knispert. Het lijkt alsof u een gezellig knapperend vuurtje hoort waarbij ook nog eens de lekkerste geuren vrijkomen! Denkt u hierbij aan het kopen van een traanvormige Ellipse kaars van Woodkick met een mooie vlam of Large Hourglass kaarsen met uitnodigende geuren.

 

Koop de kaars met uw lievelingsgeur

 

Wilt u een WoodWick kaars kopen met een heerlijke geur? Of heeft u interesse in andere kaarsen van bijvoorbeeld Yankee Candle? Plaats dan online uw bestelling. Natuurlijk kunt u de kaarsen ook in onze winkel bewonderen, waar u ook de geur ruikt. Mocht u onze winkel in Terneuzen, willen bezoeken, dan raden wij aan om vooraf te bellen zodat u ervan verzekerd bent dat wij open zijn. U bereikt ons telefonisch via 0115-562394 of 0611823539.

Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp
Realisatie: Klok Software