Over ons

Hoi!

Even voorstellen,

Hier mijn allereerste blog. Spannend!

Op onze home pagina staat natuurlijk al een klein beetje wie wij zijn. Moeder en dochter. Mijn moeder heeft vroeger samen met mijn vader een winkel gehad in Terneuzen. Ikzelf was toen een jaar of 6/7. Ooit begonnen in dezelfde schuur als nu. Hier vanuit zijn ze begonnen met eens een paar potjes Yankee Candle. Dat werden er al snel meer. Helaas moesten ze de winkel na een tijdje sluiten. Een paar jaar geleden (2017) begon het toch weer te kriebelen en ik wou graag dit samen doen met mijn moeder. Weer in dezelfde schuur maar dan compleet gefocust op Yankee Candle. Ondertussen hebben wij al een compleet geuren assortiment! Dit is onze passie waar we dag en nacht voor staan. Ons streven is om van onze winkel een echt succes te maken. Ook verkopen wij niet alleen Yankee Candle meer maar ook WoodWick is hier bijgekomen. En vergeet niet onze baby/peuter collectie. Waarom deze keuze? In onze regio is bijna geen winkel meer die dit verkoopt. Ook omdat ikzelf een zoontje heb van 2 jaar en hopelijk begin december mijn 2de kindje mag verwelkomen. Elke bestelling/aankoop word met liefde nagekeken en ingepakt. Ik hoop in de toekomstige bloggen leuke nieuwtjes, geurtjes en ontwikkelingen met jullie te delen!

Ontdek ons uitgebreide babyassortiment

Ons babyassortiment is ook uitgebreid! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het badspeelgoed van het merk Yookidoo. Dit speelgoed zorgt voor een nieuwe benadering van spelen en leren en maakt in bad gaan leuk voor de allerkleinsten. Wilt u een knuffel of speelgoed kopen van Jellycat? Wij bieden de allerzachtste knuffeldieren die uitermate geschikt zijn om mee te spelen, slapen en knuffelen. Ook als u een zachte deken voor in het ledikant van uw zoon of dochter zoekt, zit u bij ons goed! Het merk Koeka heeft een prachtige collectie met ledikantdekens in diverse kleuren en van het zachtste materiaal.

 

Wij wensen u veel shopplezier op onze site!

Of u nu de geurkaarsen van Yankee Candle en Woodwick wilt uitproberen of juist zoekt naar leuke cadeautjes voor de allerkleinsten, u vindt het in onze webshop en winkel in Terneuzen. Bekijk de collectie online of kom langs!
Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp
Realisatie: Klok Software