Jellycat

Bij ons kunt u van Jellycat een knuffel kopen

In ons assortiment van Jellycat vindt u vast een leuke, originele knuffel om te kopen als cadeau. Bij De Geurschuur in Terneuzen hebben wij verschillende knuffels en speelgoed van Jellycat in ons assortiment die u eenvoudig online kunt bestellen. Dus is uw zoon, dochter, neefje of nichtje gek op knuffels? Bekijk dan het assortiment van Jellycat op onze website om een knuffel of speelgoed te bestellen of kom langs bij onze schuur om uw babyartikelen te kopen.
 

Bij ons kunt u van Jellycat een originele en unieke knuffel kopen

Ontdek de eigenzinnige en schattige knuffels van Jellycat die u in onze webshop kunt bestellen. Dit is waarschijnlijk het zachtste speelgoed dat u ooit heeft gevoeld. De makers zijn sinds 1999 gevestigd in Londen en lanceren veel nieuwe ontwerpen voor zacht speelgoed. Zo is er altijd wel een originele, eigenzinnige en zachte knuffel te kopen van het merk Jellycat. Onweerstaanbaar knuffelig, verfijnd dwaas en humoristisch; een perfect cadeau voor alle leeftijden! Wij hebben knuffels in de vorm van sushi, fruit, zeedieren en nog veel meer. Bent u naast een knuffel van Jellycat op zoek naar nog meer uniek speelgoed om te kopen? In ons assortiment vindt u genoeg speelgoed en knuffels van allerlei merken om cadeau te geven, zoals: Daarnaast hebben we nog vele andere producten in ons assortiment die erg leuk zijn als kraamcadeau. Zo vindt u gegarandeerd het ideale artikel voor de baby en de kersverse ouder(s). Bekijk ons aanbod om knuffels en speelgoed van Jellycat en andere topmerken te bestellen.
?

Kies uit de originele ontwerpen van dit topmerk

Bent u benieuwd naar het andere speelgoed en de knuffels in ons assortiment van Jellycat die u kunt bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod op onze website of breng een bezoek aan onze winkel. Onze fysieke winkel is niet altijd open, dus raden wij aan om vooraf telefonisch contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 0611823539. Het is bij ons ook mogelijk om onze babyartikelen op aanvraag te bestellen.

Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp
Realisatie: Klok Software